Stel een vraag

Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over activiteiten, hete hangijzers en andere interessante onderwerpen.

01-05-2019: De Badde zoekt leden voor de cliŽntenraad

Bent u betrokken bij het welzijn van inwoners van de gemeente Pekela? Wilt u mee denken over de invulling van de opdracht van De Badde? Woont u in de gemeente Pekela? Dan zoeken wij u! Klik op de link voor meer informatie ! ...(lees meer)

Alle werkorganisaties Tinten HKZ gecertificeerd

Alle werkorganisaties Tinten Groep HKZ gecertificeerd Tinten maakt serieus werk van kwaliteit in zorg en welzijn De Tinten Groep staat voor kwaliteit en is daarom continu bezig om de dienstverlening en de organisaties te verbeteren. Hierin is een belangrijk doel behaald. Alle......(lees meer)

Bemoedigende resultaten SamenOud Oost-Groningen

SamenOud, het integrale zorgmodel voor 75-plussers in Oost-Groningen, laat bemoedigende resultaten zien, ook op de lange termijn. SamenOud is gestart in 2012 met zo’n 1500 ouderen in Stadskanaal, Veendam en Pekela en is geïmplementeerd binnen het Nationaal Programma Ouderenzorg.......(lees meer)

Hulp Online Noord is gestopt

Hulp Online Noord is gestopt Per 1 januari 2017 is de dienst Hulp Online Noord gestopt. Dit is door de betrokken partijen SPiNN, MJD en Tinten besloten omdat er te weinig gebruik van het platform wordt gemaakt.

Alom waardering voor MFC De Binding

Bron: Streekblad De inwoners van de gemeente Pekela hebben zaterdag kennis kunnen maken met De Binding, het nieuwe multifunctionele gebouw in Oude Pekela. De eerste kennismaking ging bij velen gepaard met momenten van stilte en kreten van bewondering . De waardering voor het nieuwe......(lees meer)

Jaarverslag 2012

De Badde is een vertrouwd gezicht in de gemeente Pekela. We zijn een solide en betrouwbare partner op het gebied van welzijn. Ook als het moeilijker wordt, denken we mee over mogelijkheden om de meest kwetsbare inwoners van onze gemeente te helpen hun eigen kracht te hervinden, zodat ze......(lees meer)