Stel een vraag

Over Ons

Wij zijn er voor alle inwoners van de gemeente Pekela. Samen met een heel team aan vrijwilligers werken we wijk- en dorpsgericht aan vitale wijken en dorpen voor jong en oud. We verbinden, ondersteunen en organiseren; uiteraard in samenwerking met jou als bewoner van deze gemeente. Zo staan we dichtbij de mensen.

 

 

 

Wat we concreet doen? Hier volgen een paar voorbeelden:

 • Wonen, welzijn en zorg
  Je kunt bij ons terecht voor mantelzorgondersteuning en begeleiding van buurtinitiatieven. Maar we bieden ook ondersteuning bij inburgering en het beheren van een buurtverbetering.
   
 • Jeugd
  We bieden ondersteuning als u vragen heeft over opvoeden of opgroeien. Ook organiseren we weerbaarheidtrainingen en organiseren we activiteiten in jongerencentra. Ook scholen kunnen De Badde inschakelen als er problemen met leerlingen zijn.

 

 • Als je actief mee wilt doen in de samenleving
  We ondersteunen en stimuleren onder meer de inzet van vrijwilligers. Tevens zijn we er voor het coachen van jongeren en werkzoekenden.
   

Uitgangspunt bij al onze werkzaamheden is dat bewoners zich bewust zijn dan wel worden van hun eigen verantwoordelijkheid, kracht en omgeving. Het werk van De Badde wordt mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers.